Wij maken het online, zodat jij het online gaat maken!

Wij zijn Stephan Helder en Pim de boer, beiden geboren en getogen in Zuidhorn en al sinds de peuterspeelzaaltijd zijn wij vrienden. Ook deden wij samen de opleiding Communicatie & Multimedia Design. Zo leerden wij van alles over websites, ontwerp, schetsen, foto, video, social media & marketing. 

Echter kwamen wij er al snel achter dat onze passie ligt bij het bouwen van websites. Tijdens deze studie kregen wij ook vaak te horen dat onze schetsen voor websites er echt goed uitzien, dit van zowel leraren als medestudenten. Toen wisten wij: hier willen we mee verder.

In ons derde jaar van de opleiding deden wij de minor ondernemerschap en waren wij elke dag bezig met ons bedrijf. En zo ontstond WebsiteCraft

Tijdens onze minor hadden wij afgesproken: Plezier staat op nummer 1. Het plezier dat wij hebben in ons werk bevorderd de kwaliteit en daardoor gaat u het online maken!

 

Stephan Helder

Ik woon in Zuidhorn en vind het erg leuk om lokale website weer te moderniseren zodat klanten graag uw website bezoeken. 

Daarnaast help ik nieuwe ondernemers graag met het realiseren van hun eerste website zodat ze meteen goed kunnen beginnen met ondernemen

Ontwerpen

Na de kennismaking laat ik graag uw wensen terugkomen in een ontwerp. Zo krijgt u een goed beeld hoe uw website er in grote lijnen uit komt te zien.

Website bouwen

Na de ontwerpfase maak ik uw website graag realiteit op het wereldwijde web. Doormiddel van WordPress maak ik de website die u zoekt.

Conversie

Een website gebruiken als visitekaartje? Leuk, maar je wilt idealiter ook dat het meer klanten oplevert. Ik bouw graag conversie gerichte websites.

Pim de Boer

Ik ben 24 jaar oud en hou ervan om andere mensen blij te maken! Ik werk graag samen met mensen en ben op online gebied super handig!

Ik luister graag naar uw wensen en behoeften en zet dit om in een ontwerp. Niet alleen kijk ik naar uw wensen en behoeften, maar ook naar die van uw klanten. UX/UI design is dan ook mijn passie!

UX-design

Hoe uw klant de website ervaart is zeer belangrijk. Staat alles op de juiste plek en is alle informatie goed te vinden? Je doelgroep kennen is enorm belangrijk, daarom test ik ook graag met uw doelgroep, dit zodat uw website geoptimaliseerd is voor uw klanten! 

UI-design

Waar u als bedrijf voor staat en hoe u dit online laat zien is super belangrijk, dit wordt in het kort Branding genoemd. Staat alles op de juiste plek? Passen alle kleuren goed bij elkaar? De layout van een website is belangrijk, net als de interactie tussen de website en de gebruiker. Wij zorgen ervoor dat website er goed uitziet voor uw klant!

Webdesign

Na het testen en schetsen is het tijd om de website online te realiseren! Mijn focus ligt op het bouwen van websites via WordPress. Ook vind ik het leuk mij te verdiepen in de vindbaarheid van een website! SEO is iets waar ik dan ook veel mee bezig ben. Dit alles zodat uw website goed gevonden wordt en u trots kan zijn op uw eigen website!

Maak een afspraak!

Wij van WebsiteCraft willen u graag beter leren kennen. Daarom maken wij graag een afspraak met u om elkaar beter te leren kennen! Ook is het fijn om tijdens een afspraak geheel oriënterend en vrijblijvend wensen en behoeften met ons door te nemen.

De afspraak doen wij persoonlijk en wij komen graag naar u toe! Dit scheelt u als ondernemer weer tijd en dus ook geld!