Dit kunnen wij voor u doen

Wij kunnen u helpen op verschillende manieren. Wij maken professionele websites voor het MKB, verzorgen hosting, onderhoud & passen websites graag naar wens aan.

Website bouwen

Uw eigen professionele website

Of u nu wilt beginnen met ondernemen en een nieuwe website nodig heeft of dat u al jaren onderneemt & uw website wilt moderniseren, wij bieden de juiste oplossing. 

Wij hebben namelijk voor elke ondernemer een perfect aansluitend pakket. Voor de kleine & startende ondernemers met weinig budget kunnen wij zeer voordelige websites bouwen. 

Voor ondernemers die graag maatwerk zien hebben wij ook voordelige prijzen, maar dan gecombineerd met kwalitatief top maatwerk dat perfect aansluit bij uw behoeftes en wensen.

Website Hosting

Supersnelle webhosting

U wilt een eigen website en dat kunnen wij zeker voor u regelen! Maar heeft u al nagedacht hoe u uw website toegankelijk maakt op het internet zodat al uw bezoekers uw website kunnen bezoeken?

Om dit voor elkaar te krijgen heeft u een hostingpartner nodig en wij van WebsiteCraft worden graag uw website partner. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website op het internet staat, supersnel laad & dat u de gewenste websitenaam krijgt. 

U kunt bij ons een los hosting abonnement afsluiten, maar de beste deal voor u is het ‘Helemaal ontzorgd’ abonnement. Zo kunt u zich lekker blijven focussen op ondernemen.

Website Onderhoud

Zo blijft uw website snel & goed

Een website maken is één ding, maar een website goed onderhouden is ook zeer belangrijk! Zo voorkomt u onder andere dat uw website sloom wordt & dat klanten naar de website van uw concurrent gaan. 

Wij van WebsiteCraft worden graag uw onderhoudspartner. Wanneer u besluit om onderhoud bij ons af te sluiten dan zorgen wij er onder andere voor dat alle benodigde updates zullen worden uitgevoerd! Zo zorgen wij ervoor dat uw website goed blijft werken en snel blijft.

Dit is echter nog niet alles! Wilt u in de toekomst soms kleine aanpassingen doen zoals het veranderen van teksten en afbeeldingen? Dan past dit abonnement perfect bij u. Elke maand mag u kleine aanpassingen aan ons doorgeven . En het mooie is dat wij hier geen kosten voor rekenen! Zo blijft uw website voldoen aan uw eigen wensen en behoeften.

U kunt bij ons een los onderhoudsabonnement afsluiten, maar de beste deal voor u is het ‘Helemaal Ontzorgd’ abonnement. Zo kunt u zich lekker blijven focussen op ondernemen. 

Website Aanpassen

Aanpassen naar uw wensen

Het kan zijn dat u naar verloop van tijd uw website wil veranderen. Zo komt het bijvoorbeeld vaak voor dat ondernemers een nieuwe webpagina willen voor hun nieuwe product of dienst. Of wellicht wilt u bestaande webpagina’s veranderen.

Wat uw wensen ook zijn, wij van WebsiteCraft kunnen uw website voordelig voor u aanpassen

Heeft u vooral veel kleine aanpassingen die u graag verwerkt ziet in uw website? Neem dan een kijkje bij ons onderhoudsabonnement. In dit abonnement zitten kleine website aanpassingen inbegrepen. 

Leer ons kennen

Plezier staat bij ons altijd op nummer 1. Dat geldt voor onze vriendschap, maar ook voor ons bedrijf!

Wij zijn Pim & Stephan en kennen elkaar al vanaf de basisschool en sindsdien vullen wij elkaar al blindelings aan. 

Dat blindelings aanvullen zetten wij nu graag in bij het bouwen van websites en daar helpen wij u graag bij! 

Stephan Helder
Pim de Boer